Genom åren, utnyttjas våra ” gångjärn ” miljontals gånger, inte märkligt då, att det uppstår alla möjliga inte bara slitage, men brister på smörjning, rostangrepp, näringstillförsel m.m. Inflammationer är väldigt vanligt förekommande i olika delar av våra leder, och de kan vara nog så smärtsamma, men hindrar oss också från att använda dem som vanligt. Inflammation, är ett av kroppens sätt, att skydda sig mot något som inte stämmer.
Redan för mer än hundra år sedan, visste man att blåbär - har en kraftig antiinflammatorisk verkan. Det användes också, före penicillinets tid, som ett medel mot mängder av sådana inflammatoriska tillstånd. Det är antibakteriellt, antiviruellt, också. Allt utifrån gamla referenser, väl beprövade genom årtionden.  Klarin perfekt, innehåller ett väldigt kraftigt tilltagen mängd av blåbär. Därtill, i samma kapsel finns ett flertal andra komponenter som förstärker denna verkan, och motverkar både skadliga fria radikaler, främjer blodcirkulationen, och tillför en mängd näringsämnen.  Med bättre cirkulation, starkare immunförsvar, motverkar man alltså uppkomst av inflammationer  i de delar, där man har benägenhet för detta. ( även i ögonen )
Personligen har jag nu några år med Klarinserien, och har undvikit en hel rad annars ständigt återkommande följdsjukdomar från min reumatiska sjukdom. Däribland stela, smärtsamma inflammerade leder. ( tandköttsinflammationer, iriter i ögonen, bihåle problem )  NU reagerar varje enskild individ på sitt eget sätt, alla har sin unika sammansättning av gener, DNA och andra komponenter tillstånd o sjukdomar.  Men kan man motverka uppkomsten genom att förebygga, så slipper man annan behandling, vilket väl alltid  är det sämsta alternativet. Därtill får man ett ökat välbefinnande, med immunsystemet i full balans.
Man ska komma ihåg - att det i detta fallet, inte är frågan om ” tryck på knappen ” resultat. Det är ett ständigt dagligt regelbundet intag, av en kapsel, som ger den mängd av de samverkande komponenterna som kroppen FÖRBRUKAR dagligen. RDI -rekommenderat dagligt intag, är alltså den minimängd kroppen dagligen förbrukar. Vid kraftig stress, ökar behovet för att motverka skadorna från denna. Även vid bi -verkningar från andra läkemedel.
Så utifrån egna och andras erfarenheter, vågar jag personligen inte hoppa över en enda dag. Jag åt Klarin aktiv, tills den nya varianten Klarin Perfekt kom ut. Då får man en allt i ett kapsel när det gäller vitaminer, mineraler, antioxidanter, Omega3, glutation, Pycnogeol,. Lutein, zeaxantin m.m.
Leder
Aktivsyn AB
Leder
Vad betyder lederna för oss och hur kan vi hålla dem i trim?