Bioliq
Bipacksedel
Aktivsyn AB
Copyright 2018
BIOLIQ 
                                              Bipacksedel:


Intensivt revitaliserande serum
• DEN SLÄTAR RYNKOR
• FÖRBÄTTRAR HUDENS FASTHET OCH ELASTICITET
• AKTIVT ÅTERFUKTAR OCH GER NÄRING
• PÅVERKAR HUDENS LYSTER
• UTJÄMNAR

Serum innehåller en mycket uppskattad ingrediens: Närande extrakt av kaviar
(Acipenser spp.), som är en rik källa på proteiner, lipider, vitaminer och mineraler.

87 % upplever aktiv effektivetet.*
* Baserat på testresultaten användbara och applikationsegenskaper, i mars 2012.
Koncentrerad formel
Rätt vård av din hud varje dag hjälper till att bevara ungt och friskt utseende. För att uppnå fräschör och lyster i huden efter 30 års ålder, bör du aktivt ta hand om din hud. Detta gäller även för cellerna. Fibroblaster är celler som är viktiga för att bibehålla hudens elasticitet och den regenerativa kapaciteten hos huden, speciellt då vi dagligen exponerar den. Men i en åldrande hud tenderar  mogna fibroblaster ta över de unga fibroblasterna, därmed förlorar huden vissa specifika funktioner som är typiska för ung hud.
Bioliq Intensivt revitaliserande serum är en hudvård vars aktiva substanser erhålls genom extraktion, vilket möjliggör ett effektivt bevarande av deras unika egenskaper. Vägledande komponenten är ett extrakt av serum från kaviar (Acipenser spp.), som är en rik källa på proteiner, lipider, vitaminer och mineraler. Ett resultat av serumet är att det intensivt stimulerar förnyelse av huden: aktivt regenererar, återfuktar och ger näring, vilket avsevärt förbättrar utseendet och form.
Den aktiva ingrediensen som renodlats ur roten på Frossört förbättrar hudens fasthet och elasticitet, samtidigt inhiberas åldrandet av hudceller enzymatiskt, genom att öka antalet celldelningar. Extraktet ur rötterna på Frossörten förlänger det aktiva livet på fibroblaster med ca 10% och fördröjer åldrandet. Vad mer, serumet påverkar metabolismen av preadipocyter och adipocyter, därav minskar signifikant dubbelhaka, vilket naturligtvis påverkar konturen av ansiktet. Dessutom utjämnas hudens pigmentering och blemmor .

Kaviarns kraft koncentreras på huden
Kaviarn kommer från fisken stör (Acipenser spp.). I dag anses det vara en av de mest utsökta och högst respekterade kosmetiska ingredienser, med hög förnyelse och reparationsverksamhet som resulterar i värdefulla aminosyror, proteiner, fettsyror och spårämnen. Studier har visat att kaviar främjar förnyelse och föryngring av huden, eftersom dess kemiska sammansättning är mycket nära de unga hudcellerna.
Kaviar extrakt används och rekommenderas speciellt för mogen hud som kräver intensiv näring för att återställa huden.
Kännetecknande för kaviar är den kemi som gör kaviar till en utmärkt råvara för kosmetika som uppfyller uppgiften "elixir av ungdom" för att stimulera och vitaliserande. Kaviar används i kosmetika, tack vare närvaron av vitaminer och mineraler som hjälper till att återställa den naturliga balansen i huden.
Mineraler
Kaviarn Innehåller stora mängder av kalcium, magnesium, fosfor, kalium och natrium. Som naturligt återställer hudens vitalitet
och förbättra dess utseende

Proteiner
Vår hud består av ett protein gel innehållande 70% vatten och 30% andra proteiner. Proteiners huvudsakliga funktion är att ge en återfuktande effekt, ökad flexibilitet, utjämna och ge fastare hud. Kaviar består huvudsakligen av följande aminosyror: arginin, histidin, isoleucin, lysin och metionin.

Vitaminer
Kaviar innehåller stora mängder av vitamin A, vitamin B- 2 , B- 6 , B 12 , niacin, pantotensyra och folsyra. Dessa spelar en central roll
vid reparation och regenerering av huden. Fungerar som hudens skydd.

Lipider
Huvudlipider i kaviar är kolesterol  (25%) och lecitin (75%). Lokal tillämpning av fettsyror och fleromättade derivat jämnar ut huden och minskar vattenförlusten.

Rekommenderad användning: Applicera med hjälp av pipett på fingertoppen eller droppa direkt på rengjort ansikte. Massera in försiktigt. Applicera morgon och/eller kväll. Passar även som en bas för make-up, ensam eller med andra hygienprodukter. Dermatologiskt testad.
Omedelbar effekt
87% av kvinnorna märkte en tydlig förbättring i hudens konditon och utjämnad hudfärg.
86% bekräftar att huden blir jämnare och mer elastisk
83% ser resultat efter 3 veckors användande av serumet


Beställning genom vår infolinje eller E-post:
info@aktivsyn.se

AKTIV SYN, Sv. försäljnings AB, 
infolinje: 0735 - 57 91 75
vat  / org.nr. 556836-7329
Fredriksgatan 3,  247 61  Veberöd
www.aktivsyn.se