Vikt
Aktivsyn AB
Vikt
Oj sådant tema att ge sig in på…det finns som bekant 100-tals åsikter, dieter och mängder av totalt värdelösa både råd och påståenden. Vi utsätts för en otrolig propaganda inte minst genom alla artiklar på temat vid denna årstiden.
Miljarder bakterier, jo - det hörs bekant. Men ingen säger någonting, om att det kräver vissa konkreta förutsättningar, för att både behålla vikten, reducera den eller konkret banta som man säger.  Säkert, är många tips bra och kanske fungerar också - för enstaka individer, men dessa blir allt färre, itakt med vår försämrade mage -tarmhälsa.
Denna försämring, har tilltagit sedan vi fick moderna förvaringsmetoder. Allt mera av färdigtuggad mat nära nog, hel o halvfabrikat, bara att stoppa i micron. JO - det hörs enkelt, bekvämt och snabbt.
IDAG, då detta skrivs släpptes en studie över just detta, utvisande att den maten - kosten i princip alltid innehåller 40 % fett, en hel del onödigt socker m.m.
Vår verkmästare i magen har allt större problem, allra sämst har bakteriestammarna i grovtarmen. Det är där allting avgörs. Om detta hör man aldrig någonting. Så alla som "handlar” med bantningsmedel, nämner inte detta, för då skulle försäljningen rasa. Tävlingen om att hitta en enda  ”god” bakterie som överlever transporten genom nedre magmunnen ut i tolvfingertarmen pågår intensivt. Den som hittar en sådan får patent, och kan sälja detta ”nya koncept” över hela världen.
NÄR ni läst färdigt här, kan ni fortsätta läsa under nyttolänkar, där finns mera om
Tarmens A och O.

Då går vi till det allra mest fundamentala. Tarmhälsa, ALLT vi stoppar i oss passerar där, och funktionen i grovtarmen är helt avgörande, för vad bakteriestammarna där producerar.  VI har över ett kilo bakterier, en del mycket mera. Väldigt många av oss, har omärkligt, fickor - kryptor i grovtarmen. Där samlas diverse matrester, som jäser och detta blir näring till helt fel bakterier. Dessa onda bakterier, omvandlar inte vår näring, så som en frisk bakteriekultur skulle göra. Har man läckor, irriterade tarmväggar, får man än större problem. Läckaget släpper då ut orenade rester i blodbanorna från dessa  jäsande matrester. Irriterade tarmväggar, skapar inte det skydd i form av tarmväggens skyddande skikt, inre o yttre skikt, som avsett. Det inre ska skydda från bakterier, då det växer på underifrån, övergår detta till att bli det nya yttre skiktet, som är näring åt de goda stammarna.  ( vissa sjukdomar hindrar nybildningen )
OM de dåliga, har övertaget, så sker inte detta på rätt sätt och irritationen fortskrider, kanske tilltar, eller kommer i omgångar.
AV allt jag o många andra kollat på, så finns det oligosackarider, som i grovtarmen omvandlas till näring åt de goda stammarna där. Allra bäst fungerar Fruktoligosackarider, och den bästa formen av dessa, finns i koncentrat från jordärtskockan.  Det bildas en gel genom hela systemet. Som  i tarmen lägger ett nytt slemskikt, och i slutändan blir det där näring i sin helhet, åt rätt bakteriestammar som får övertaget och tränger undan de dåliga.  En kur omfattar 25 dagar. Med tillägg av naturligt jod , krom, mängder av spårämnen från blåstång, så tillsammans med allt det goda koncentratet innehåller, återfår grovtarmen allt det behöver för en återställning till ” normal status ” kan man väl kalla det.
Under en sådan kur, i takt med ” normaliseringen ” brukar NÄR man uppnått detta, fungerande fettförbränning, toleransen mot kolhydrater. Sötsug o annat försvinner.  Näringsomsättningen fungerar normalt, för de allra flesta. Tarmväggarna har hunnit återhämta sig, i skydd av det skyddsnät slemskiktet bildat . DIABETIKER, har flera fördelar. Glukosvärdet i blodet stabiliseras. Detta avlastar bukspottskörteln från överproduktion av insulin.
Mängder av samverkande vitaminer, mineraler, fettsyror, spårämnen allt detta finns I Topinulin Aktiv  - och sammantaget, så efter visad effekt - togs det hit till ER. Det finns inget motsvarande nämligen.  Läs mer i Bi .packsedeln.
JO - vikten, är otroligt avgörande för vårt välbefinnande i längden, kraftig övervikt, försvårar cirkulation av näringsämnen t.ex. Den onda kolesterolet, kan binda sig i fetterna m.m.  SÅ utan att gå vidare in i temat, har Ni fått den riktiga förklaringen till varför man bantar o bantar o bantar, det hjälper inte - utan de rätta förutsättningarna, som avgörs i grovtarmen.  +  80% av Ert immunförsvar, om det fungerar rätt. Kuren om 25 dagar, kan upprepas om man så önskar, väldigt många med svår övervikt fortsätter med 2 - 3 kurer.
Interreagerar inte med något läkemedel, men kan kombineras - kompletteras med både Klarin Perfekt, och Polikosanol. Därför är dessa lagda i ett ” paket ” för maximalt utbyte av varje produkt, samverkanseffekten blir så mycket bättre helt enkelt.  Mycket väl genomtänkt också.
PS: bör nog tillägga, att det finns mängder av diverse s.k. DETOX - kurer för mage - tarm. Ingen av dessa jag tittat på, ger några plus för bakteriestammarna precis… Dåligt mår man också.
PS2: Läkemedel - för er som tar detta, så skadar det både mage o tarm. Innan läggdags, ta 2-3 kex grövre typ som ex. Digestive m lite vätska - mjölk. Då blir inga rester av läkemedlet liggande i magen och irriterar under natten.