Zink
Bipacksedel
Aktivsyn AB
 
 
 
Bipacksedel för ZINK plus Vitamin A 100 kapslar,  av den 8:e augusti 2020
ZINK + VITAMIN A 100 kapslar 100 dagar. Livsviktig mineral som ingår i hundratals enzymer och påverkar stora delar av kroppens funktion, immunförsvaret, kolhydrater och fett, för normal funktion av hjärnan och nervsystemet. Även naglar, hår och hud behöver Zink. Vitamin A behövs för att dessa båda kompletterar varandra i fråga om maximalt upptag. Zink och Vitamin A är båda viktiga för en normal syn och friska ögon.
Kosttillskott avsett för vuxna och barn över 12 år. 1 kapsel per dag efter mat med vatten. För att fylla på kroppens lagerdepåer av zink krävs det dagligt intag under 3 månader innan man uppnår maximal nytta av det.
Zink glukonat, 15 mg, 150% RDI
Vitamin A 400 ug retino, 50% RDI
Kapsel av gelatin, Fyllnadsmedel: Kisel, Magnesium fettsyror/ salter. Färg: Titan
Zink och Vitamin A Fyller väldigt många gemensamma funktioner därför just denna viktiga kombination. De stöder varandra i organismens arbete. Särskilt viktigt för hjärnan och dess yttersta del ögonen samt för det centrala nervsystemet. Båda fyller en viktig roll för att skydda synnerven och ögats funktion.
För personer över de 50 som vill behålla sin syn och motverka åldersförändringar i ögon och hjärna är det mycket lämpligt att komplettera med vår KLARIN PERFEKT.
Den är framtagen för att motverka åldersförändringar i hjärna och ögon, för skydd av diabetikers näthinnor och sköra blodkärlsväggar. Samt motverka AMD Gula fläcken sjuka och andra förändringar i ögonen.
Zink plus Vitamin A produceras under samma säkerhet som läkemedel med GMP certifikat. I likhet med alla våra produkter.AKTIV SYN, svenska försäljnings AB
infolinje: 0735 - 57 91 75
www.aktivsyn.se 
E-post: info@aktivsyn.se 
Fredriksg. 3, 247 61 Veberöd

Finland: www.clarinella.com