TISANE LÄPPBALSAM- på allas läppar
Helt underbar komposition mot alla typer av läpp problem och i alla väder, även i svår kyla. Med doft av vanilj och med smak av honung.
Ger mjuka, fuktiga, och glatta läppar, motverkar sprickor och sår. Påstrykes tunt lager av balsam vid behov.
Aktiva substanser:
Honung, bivax, olivolja, ekstrakt från Meliss officinalis, röd Rudbeckia och Maria tistel. Ricin olja och Vitamin E.
Övriga: Glyceryl stearate, Cetyl alkohol, Propylen glykol, växtsteroler, Ethyl vanilin.
2 st burkar á 4.7 g netto.
(Säljes endast i förpackning om 2 st.)
90:-
/par
NU RECEPTFRI CREMOBAZA
Rekommenderas särskilt för:
Mildrar och lugnar alla former av hudstörningar, samt allergikänslig hud.  Återfuktar och lämnar en skyddande film. Lämplig även under make up. Stimulerar nybildning och har en renande verkan på blemmor och orenheter.
Huden blir mjuk och får en ny lyster. Dermologiskt testad. Oparfymerad. Bevarar hudens elasticitet och förhindrar uttorkning som vid acnebehandling.
Innehåll:
Vatten, Propylen Glykol, Isopropyl Myristate, Parafinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Urea, Glyceryl Citrate, Disodium Citric Acid, Ammonium Lactate, Glyceryl Caprylate.
Användning:
Lägg creme på de störda platserna på huden, ansikte eller kropp och massera delikat tills cremen är helt intorkad i huden. Kan upprepas flera gånger dagligen vid behov.
2 st. tuber a 30g   (Säljes i förpackning om 2 st)
130:-
/par
Månadsabonnemang

Få enkelt hem din månadsranson utan tvång och konstiga förpliktelser. Ring eller skriv ett mail, så upphör leveranserna per omgående. Full returrätt utan frågor. Hör av Er, så skickar vi gratis returpåse. Gäller vid obrutna inner - plastförpackningar.
Klarin Perfekt plus
ARED + mycket mer

Utgör den senast uppdaterade versionen i Klarinserien. Sammanställd av experter från institutionerna inom ögon, diabetes, naturmedicinsk kunskap och forskning m.fl.
De senaste rönen från ny forskning inom flera områden har utgjort grunden för denna nyframtagna naturprodukt. Siktet, har varit att täcka in så många och breda folkhälso problem som möjligt. Däribland, ögon, trånga blodbanor , som skapar näringsbrist, mot sköra blodkärl, diabetiker , allmänna inflammationstillstånd, som kan förebyggas genom dagliga intag av näringsämnen, antioxidanter, vitaminer, mineraler, aminosyror, glutation, Omega 3, torskleverolja - proantocyaner, A&D vitaminer, antocyaner från blåbären, Lutein och zeaxantin från Tagetes, ja alla gåvor, naturen glädjer oss med, samlat, mot så många störningar som möjligt i vår moderna stressiga tillvaro.
Aktivsyn AB
Copyright 2021
Produkterna
Alla våra utvalda kosttillskott och paketerbjudanden

249:-
Erbjudande
Månadsförbrukning
30 kapslar,
normalpris 289:-
Topinulin - Aktiv
Prebiotika favoritfödan för de goda bakterierna
Äkta hälsoboost, din vän för livet!

100 tabl = en kur om 25 dagar.
Fruktoligosackarider,  som finns i sin bästa form i koncentrat av jordärtskocka, indianernas i USA, ( Topinamburastammen )vängåva till Europèerna omkring 1630 - som ” strong medicin ” gör verkligen skäl för namnet. Detta, tillsammans med utdrag från blåstång av bl.a. jod och krom, bildar en skyddande gel, som blir till ett nytt slemskikt genom hela mag - tarmsystemet. Väl i grovtarmen, förblir det i sin helhet, näring åt de goda bakterierna, som får en stark tillväxt på rätt ställe. Ev. tarmfickor ( kryptor ) töms. Glukosvärdet i blodet stabiliseras. Sug från sött o annat undertrycks. Fettförbränning och toleransen mot kolhydrater återställs. Vitaminer, mineraler, fettsyror m.m. kompletterar. Viktreducering vid övervikt, är vanlig. Irriterade tarmväggar som vid IBS m.fl. störningar hinner återhämta sig i skydd av slemskiktet under en kur. Lämplig för diabetiker. Bukspottskörteln avlastas från ständiga merprestationer, när glukosvärdet behålls på en stabil nivå under en längre tid.
255:-
Erbjudande
Månadsförbrukning
100 (2x50) tabletter,
normalpris 275:-
POLICOSANOL Ultra
Ger naturlig justering av blodfetterna och motverkar förhärskning av det onda kolesterolet, utan biverkningar.
1 kapsel  till kvällens sista måltid, verkar genom att via naturliga signal enzymer påverka leverns arbete med att sänka den totala halten av kolesterol, minska det onda LDL samt öka det goda HDL.
Policosanol minskar även Kolesterol-innehållet i lever, hjärta och fettvävnad samt för höga triglycerid värden.
Policosanol hämmar bildning av aterosklerotiska plack och motverkar trombos.
Policosanol under 12 månader gav en signifikant blodtryckssänkning. Som antioxidant motverkas också härskning av LDL, det onda kolesterolet i blodbanorna.
Policosanol har i kontrollerade studier inte visat några biverkningar, och påverkar inte den glykemiska kontrollen ( diabetiker ) Ej heller någon interaktion med läkemedel.

Läs studie om Policosanol orsak och verkan: HÄR
259:-
Superpaket 1
Kroppens återställningspaket

Vårt superpaket, för Detox och återställning av hela kroppens system:
1 st Klarin perfekt
2 st Topinulin aktiv
1 st Policosanol

Totalt och portofritt:  570:-
Du sparar minst  193:-
570:-
Beställningar
Görs enkelt och säkert mot faktura, endast 20:- i porto.
din säkerhet
Gå till beställning
Bipacksedel
Bipacksedel
Bipacksedel
webdesign: www.tekdes.se
190:-
Bipacksedel
ZINCAS IMMUN SUPPORT

Kosttillskott med anti viral verkan. Organiskt zink, Grönt tè extrakt Japansk pärla Querzetin med komplex av Joner som öppnar cellerna så att zink kommer in i cellerna och neutraliserar delnings o kontaktmöjligheten för alla virus. 1-2 tabletter dagligen. Det är särskilt angeläget att sköta och stärka immunförsvaret under årstiderna för influensor och förkylningar. Zink har en nyckelroll i immunförsvaret.
Erbjudande
60 tabletter
190:- + 20 kr i porto
Normalpris 240:-
2x60 tabletter 350:-
ASMAG MAX CARDIO, Vitamin B6 och Magnesium
60 tabletter

Kosttillskott för vuxna. Rekommendation är 2 tabletter dagligen efter måltid med vatten
Hagtorn är sedan mycket lång tid tillbaka att välkänt naturmedel som används för att bidra till hjärtats och kärlen normala funktion. Magnesium har fler än 300 kända positiva effekter i organismen. Ett viktigt näringsämne. B6 stöder energiproduktion, immunförsvar och produktion av röda blodkroppar.
215:-
Erbjudande
Månadsförbrukning
2x30 tabletter,
Ordinarie pris 245:-
Bipacksedel
Swansons Vitamin C

Kosttillskott att användas dagligen för att behålla ett starkt immunförsvar mot alla slags infektioner, är allmänt stärkande, och en kraftig antioxidant.
Viktig näringskomponent för nervsystemen och det allmänna välbefinnandet.
Inga tillsatser, Högsta renhet, En kvalitetsprodukt för dagligt året runt bruk.
Lämpligt att blanda med mat eller dryck  som t.e.x. juicer eller annat.
Kan användas av alla åldrar. 2 gram dagligen är avsett för vuxen med normal kroppsvikt.
Lämpligt att komplettera med vår Vitamin D, Klarin Perfekt och eller Vitamix Rutyna, eller med vilken som av våra andra produkter.
120 gram i lösvikt, skopa medföljer
Collagen koncentrat

”Limmet som Håller ihop kroppen”

Oerhört viktig för hela kroppens funktion och Välmående. Viktigt protein för alla funktioner och som är svårt få tillräckligt av. Kraftig förstärkning i hela kroppen. Motverkar även muskel förtvining, läs mera nedan 35% av kroppens proteiner är Kollagen. Ett måste för alla utövare av sporter och äldre än 50 år. 90 kapslar = 1 månad. Kollagenpeptider: 900mg, Hyaluronsyra143mg, Kondroitsulfat 270mg, (från skaldjur) Metylsulfonylmetan (MSM) 300mg.
Erbjudande
35 tabletter,
normalpris 140:-
Magnesium Aktiv  - 35 tabletter,  kosttillskott från 12 år.
Innehåller hela dagsbehovet av Magnesium, samt vitaminerna B1, B2 och B6.
Godkända hälsopåståenden för magnesium, som ingår i 325 olika processer i kroppen är bl.a. att det bidrar till nervers och musklernas normala funktion.  Kompletteringen med B - vitaminerna gör att organismens upptagningsmöjlighet ökar väsentligt.
Påverkar sömnen och är kramplösande (hämtat från Kurera)
Magnesium är inblandat i över 325 olika enzymreaktioner i kroppen. De flesta av dessa har att göra med produktion, transport, lagring och användning av energi.
Magnesiumets avslappnande effekt påverkar sömnen positivt och är kramplösande på både inre och yttre muskler. Blodets pH-värde regleras till viss del av magnesium och kroppens syra-/basbalans påverkas positivt.
Magnesium reglerar blodtrycket och kan ha en blodtryckssänkande effekt. Det kan förebygga och förhindra kärl-kramp och minska risken för kalkavlagringar i blodkärlen. Magnesium bidrar till att blodkoagulationen fungerar och minskar risken för blodproppar. Inflammation i kroppen minskar och blodsockerreglering fungerar bättre med hjälp av magnesium.
120:-
Bipacksedel
Erbjudande
2 x månadsförbrukning
60 kapslar,
normalpris 289:-
Hälsokost
Hudvård & Paketpriser
HUDVÅRD UNDERST
565:-
90:-
Erbjudande
60 tabletter,
normalpris 125:-
Vitamix Rutyna

Viktig multi vitamintablett med Rutin från Japanskt Pagodträdets bär. Sophora Japonica.
Kosttillskott för vuxna. 60 tabletter 1 - 2 tablett per dag. Efter maten med vatten.
Mycket lämpligt kosttillskott för att bygga och behålla ett gott immunförsvar med bred verkan. Med svårfunna näringsämnen som Zink och Selen.
Skyddar celler mot oxidatorisk stress, stimulerar nivåer av järn och Collagen produktion som är viktiga proteiner. Minskar känslan av svaghet och trötthet.
Kan användas som komplettering med alla våra övriga produkter.
Bipacksedel
50 TABLETTER FÖR ALLA ÅLDRAR 1-2 tabletter dagligen
3 av våra viktigaste näringsämnena i en tablett som stöder varandra. Vitamin D3 och D6 och Magnesium fungerar sämre var för sig. Men samtidigt fungerar de maximalt.
1 tablett:  Magnesium, citrinian 75 mg joner, 20% RDI stärker funktionen av vitamin D3. Vitamin B6 som underlättar upptaget av magnesium 2 mg, 143% RDI. Vitamin D (D3) samverkar med magnesium för maximal påverkan, 50 µg 1000 joner. Hjälpmedel maltodekstrin och kisel. EFSA rekommenderar maximalt dagsintag av 2000 Joner = 2 tabletter
Maximal påverkan för att aktivera den aktiva formeln för vtamin D3
Mångsidig påverkan och ökad behållning av magnesium i organismen.
ASMAG B6 MAX D3
140:-
Bipacksedel
Guld Oscar för bästa produkt. Poznans berömda  internationella mässa.
245:-
Erbjudande
3x30 tabletter,
normalpris 285:-

6x30 tabletter
440:-
Normalpris 570:-
Heparol

För en hälsosam lever
Innehåller Kronärtskocka SilimarinZink 100% av RDI, 1 Zink 100% av RDI, 10mg Selen 100% av RDI, 55µg Stödjer normal leverfunktion, gallblåsan och tarmarna. Kosttillskott för en hälsosam lever och gallfunktion, samt tarmarnas arbete.

NU finns den kompletta versionen i en tablett! Väl beprövat var och ett för sig, men tillsammans blir det en förstärkande effekt med samtidigt närvarande näringsämnen och i sammanhanget viktiga mineraler. Råvaran är som i alla våra produkter analyserad före, under och efter produktionen mot skadliga ämnen. GMP certifikat är en garanti för detta.
Bipacksedel

HELA 200 MG I EN TABLETT, INGA TILLSATSTER.
Klinisk forskning genom 40 år har påvisat:
• Förbättrad blodcirkulation och förbättrar balansen i blodfetter HDL + LDL.
• Reducering av systemisk inflammation i vävnader.
• Reducerad risk för störningar i blodbanorna - kärlväggarna.
• Normaliserar inflammationsgraden i allmänna vävnader, nedbrytning av vävnad.

• Stödjer syntesen för nybildning av vävnad och brosk.
• Motverkar åldersförändring i hela kroppen, hjärna, hjärta, ögon.*
• Motverkar åderförkalkning, härskning av blodfetterna.
1 tablett innehåller endast rent extrakt, 200 mg. 
Pinus Pinaster är en av de tallsorter som utvecklar de starkaste näringsämnena.
Nytt TALLBARK - HELA 200 mg - 60 kapslar
250:-
Bipacksedel
Collagen koncentrat
Månadsförbrukning
90 kapslar,
normalpris 280:-
250:-
159:-
Bipacksedel
Bipacksedel
Collagen koncentrat

”Limmet som Håller ihop kroppen”

Oerhört viktig för hela kroppens funktion och Välmående. Viktigt protein för alla funktioner och som är svårt få tillräckligt av. Kraftig förstärkning i hela kroppen. Motverkar även muskel förtvining, läs mera nedan 35% av kroppens proteiner är Kollagen. Ett måste för alla utövare av sporter och äldre än 50 år. 90 kapslar = 1 månad. Kollagenpeptider: 900mg, Hyaluronsyra143mg, Kondroitsulfat 270mg, (från skaldjur) Metylsulfonylmetan (MSM) 300mg.
Collagen koncentrat
Månadsförbrukning
90 kapslar,
normalpris 280:-
250:-
Bipacksedel
Ladda ner pdf HÄR
Swansons
Vitamin C
120 gr.
Månadsförbrukning 60 gr,
normalpris 179:-

Buffrat, syra neutralt. Skonsamt för känslig mage.

Zink + Vitamin A.
100 kapslar, 100 dagar

Livsviktig mineral som ingår i hundratals enzymer och påverkar stora delar av kroppens funktion, immunförsvaret, kolhydrater och fett, för normal funktion av hjärnan och nervsystemet. Även naglar, hår och hud behöver Zink. Vitamin A behövs för att dessa båda kompletterar varandra i fråga om maximalt upptag. Zink och Vitamin A är båda viktiga för en normal syn och friska ögon.
Båda ingår om en viktig del i kroppens immunförsvar. För personer över de 50 som är måna om sin syn och motverka åldersförändringar är det mycket lämpligt. Att komplettera med vår Klarin Perfekt.

129:-
Erbjudande
100 kapslar för
100 dagar
Ordinarie pris 245:-
Bipacksedel
575:-
Superpaket 3
Paket  för lever mage o tarm.

Perfekt + Topinulin + Heparol  3x 30 tabl  575:-  spara: 174. 

Paketpris 575:- + brevporto.
Superpaket 2

Kroppens återställningspaket

1 st Topinulin - Aktiv
1 st Klarin Perfekt
1 st Zincas

Totalt och portofritt 565:-
Du sparar minst 129:-
Hudvård & Paketpriser
370:-
Superpaket 4
Särskilt framtaget för att höja immunförsvaret inför infektioner som rekommenderas av läkare från många länder idag. Läs mera i varje enskild bi packsedel.
1 st Zink + Vitamin A , 100 kapslar 1/dag
1 st C Vitamin, 120 gram i lösvikt m skopa, rek. 1 gram till 1 gram x 5 / dag.
1 st D3 vitamin med B6 och Magnesium. 50 tabletter  1-2  / dag. Asmag Max B6-D3 .
Paketpris 390:- + brevporto. 
Copyright 2021. All text och bilder är upphovsrätts skyddade. Missbruk beivras.
ORIGINALET
ORIGINALET - OSLAGBAR
ORIGINALET