Collagen koncentrat
Bipacksedel
Aktivsyn AB

AKTIV SYN, sv. försäljnings AB, - infolinje: 0735 - 57 91 75
Fredriksgatan 3, 247 61 Veberöd
www.aktivsyn.se - moms  / org.nr. 556836 - 7329.

FINLAND:  www.clarinella.comSUPER NYHET  ”Limmet som håller ihop kroppen”
Oerhört viktig för hela kroppens funktion och Välmående. Viktigt protein för alla funktioner och som är svårt få tillräckligt av. Kraftig förstärkning i hela kroppen. Motverkar även muskel förtvining, läs mera nedan 35% av kroppens proteiner är Kollagen. Ett måste för alla utövare av sporter och äldre än 50 år. 90 kapslar = 1 månad.
Kollagenpeptider: 900mg, Hyaluronsyra143mg, Kondroitsulfat 270mg, (från skaldjur) Metylsulfonylmetan (MSM) 300mg.

TA VÄL HAND OM DIG
Här är ett underbart recept för att förbättra din huds, naglars och hårs egenskaper! En källa av hög kvalitet till Kollagen typ 2, hyaluronsyra, kondroitin och MSM. Prozis kollagenkoncentrat är perfekt för dem som är måna om och uppmärksamma på hela sin kropps hälsa och kondition. 

KOLLAGEN ÄR ETT FIBRÖST PROTEIN SOM UTGÖR HELA 35 % AV KROPPENS PROTEINMÄNGD 98 % av all bindvävnad består av kollagen håller ihop kroppen !

TIDLÖS BROSK
Kollagen är ett protein som ingår i flera fibrösa strukturer i kroppen, som t.ex. skelett, brosk, ligament och senor. Det består av flera aminosyror, och en av dess viktigaste funktioner är att förstärka strukturer som stöder och främjar cellers och vävnaders kohesionskraft. Det är ett multifunktionellt protein, en viktig bundsförvant för alla vävnader! Vad mer kan man begära?
Hyaluronsyra underhåller kollagensyntes. Det är ett naturligt förekommande ämne som produceras av kroppen med kollagen och finns främst i led-, ögon- och broskvätska, även i lever, lungor, hjärta, muskler. Detta ämne kan extraheras från djur (t.ex. kyckling) eller tillverkas artificiellt i laboratorier genom att använda bakterier.
MSM (methylsulfonylmethane) är en aktiv substans som ger en organisk form av svavel. Även om MSM finns naturligt i livsmedel som frukt, grönsaker, kött och skaldjur, förstörs det lätt i industriell livsmedelstillverkning. Att lägga till det i näringstillskott kan därför visa sig vara en bra strategi.

Kollagenkoncentrat 90 kapslar
Prozis Collagen Concentrate är det perfekta stödet för dina leder, alla vävnader och din hud! En källa av hög kvalitet till kollagen typ II, hyaluronsyra, kondroitin och MSM. Allt samverkar o förstärker effekten. Hela kroppen stärks markant ! Motverkar även muskelförtvining.
Kapsel: gelatin, hjälpmedel: magnesiumstearat av fettsyror, Silikondioxid Färg: Titandioxid

90 kapslar = 30 dagar. 3 kapslar dagligen = 1 dags portion. Bäst före: 30 maj 2021

Bäst före: 30 maj 2021.  Pris: 225:-     ( Extra prova på pris )