Swanson Topinulin
Bipacksedel
Aktivsyn AB
Copyright 2019

AKTIV SYN, sv. försäljnings AB, - infolinje: 0735 - 57 91 75
Fredriksgatan 3, 247 61 Veberöd
www.aktivsyn.se - moms  / org.nr. 556836 - 7329.

FINLAND:  www.clarinella.comBIPACKSEDEL Swanson Topinulin

SUPERNYHET TILLFÄLLIG ERSÄTTARE FÖR TOPINULIN Samma råvara som i Topinulin med tillägg av krom och kisel (Silica), som stimulerar matsmältning och upptag. 60 kapslar 2 styck dagligen en stund före måltid. En full spectrum produkt med hela 90% inulin 400 mg / kapsel. Avgiftar och återställer de goda bakterierna. Prebiotikan som är välkänd för mag & tarmhälsa , matsmältning och allmänt välbefinnande i hela kroppen. En förutsättning!

Swanson välkänt i hela världen.

Jerusalem ?
Det namnet gavs av en påve på 1700 talet för att jordärtskockan hade räddat hundra tusentals livs genom alla nödåren, den enda växt som trotsat alla pester som drabbat alla skördar så hårt över Europa. Han välsignade den och gav den tillnamnet Jerusalem. Det namnet används i engelska språkbruket än i dag. Innehåller utöver inulin koncentrat med fruktooligosackarider ( FOS ) favoritfödan för all de mer än 40 goda bakteriestammarna som får en kraftig tillväxt. Rismjöl, magnesium stearat, Kisel - Silica, Kapsel av gelatin. Förvaras bäst i originalburken, ej i direkt solljus, och i rumstemperatur. Lämplig för alla åldrar. Även för gravida och i synnerhet för diabetiker. Stabiliserar blodsockret, tar bort sug efter sött, underlättar om man önskar viktreducering, minskar sug. Tömmer tarmfickor, antiinflammatorisk, motverkar högt kolesterol.

TIPS: Även om man uppnått en kraftig förbättring och återställt en god tarmflora bör man underhålla denna med en kapsel några gånger i veckan för att slippa återgång. Swansons har ett brett utbud och vi har även valt POLICOSANOL 20 MG som används i många länder istället för statiner. Bättre resultat Inga biverkningar och är samtidigt en bred antioxidant motverkande årderförkalkning. Kosttillskott får ej ersätta annan vanlig föda, det är ett komplement.