Tallbark - Prozis
Bipacksedel
Aktivsyn AB
TALLBARKS EXTRAKT ( pine bark ) 
200 MG, 60 KAPSLAR = 2 MÅNADER


SUPERNYHET TILL SUPERPRIS.
Växternas bredaste antioxidant
Kärlvidgande proantocyaner.


BIPACKSEDEL:
Prozis
1-2 KAPSLAR ALLA DAGAR FÖR BÄSTA RESULTAT,
Innehåller 200 mg tallbark ( Pinus Pinaster ) varav  hela 95% Proantocyaner,
Övrigt: Förtjockningsmedel: Microkristallin Cellulosa, antiklumpmedel: Magnesium stearat, färgmedel: Titanium dioxid. Gelatin. Testad för absolut renhet.
Tips: För snabbare reaktion 1-2 veckor 1 kapsel till frukost + 1 kapsel till kvällen.
Kapseln består av 2 delar, kan skiljas och tömmas över mat om så önskas.
Synnerligen lämplig att kombinera med vår Klarin Perfekt och dess innehåll av antocyaner, då effekterna av allt samtidigt närvarande förstärks.  
Rekommenderas särskilt till Diabetiker typ 2 förökad cirkulation i kärl / näthinnor.          
Kraftigt antiinflammatorisk, vidgar trånga blodkärl genom stimulans av Kväve som gör att väggarna i blodkärlen avslappnas och cirkulationen främjas. 
Skyddar kroppens celler mot oxidativ stress, återställer fria radikaler. Ger harmoni i hela kroppen. Ett måste även för sportare / idrottsutövare.
Får ej ersätta annan föda, förvaring i rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

                                                                                                                                              
MER om Tallbarksextrakt:

Tallbarksextrakt som Prozis anses vara den starkaste antioxidanten som finns och har en naturlig antihistamineffekt som även motverkar allergier och hösnuva. Den aktiva substansen är ett vattenlösligt ämne som lätt tas upp av kroppen och har snabb biotillgänglighet ut i alla celler. Ämnet ingår i mängder av näringstillskott, bland annat i Prozis tallbarksextrakt. Produkten är framställd av ett patenterat extrakt från barken av Pinus Pinaster och tillför organismen många olika typer av aktiva bioflavonoider som proantocyaner. Har en antiinflammatorisk effekt, samt vidgande på blodkärl för bättre genomströmning. Ger därigenom en förstärkande effekt för alla samtidigt närvarande näringsämnen. Tallbarken i Prozis kommer från Ön Madeira, där havsklimatet ger en förstärkande skydds effekt på alla växter. Pro antocyaner omvandlas i kroppen till antocyaner, samma flerfaldigt verksamma ämne som finns i blåbär. Om man samtidigt använder Klarin Perfekt får man en förstärkt effekt av båda.
Rekommendation: 1 - 2 kapslar dagligen.

Aktiv syn AB Fredriksgatan 3 247 61 Veberöd  www.aktivsyn.se
info@aktivsyn.se  infolinje: 0735 57 91 75