Topinulin Aktiv - Klarin Perfekt - Insändare

Här hittar du kunders insända upplevelser av Topinulin Aktiv, Klarin Perfekt och våra övriga produkter

Jette

Vill bara tacka dig för hjälpen med min viktnergång med tabletten Linea 40+. Jag tar en på morgonen efter morgonmaten och ingen på kvällen, trivs bäst med det och har från jag började i augusti till nu i december, 4 mdr, gått ner 5 kg! har aldrig lyckats mig tidigare, så jag är jätteglad och hoppas fortsätta en 10 kg till :)

Lillemor L

Mina ögon "spökar" för mig med jämna mellanrum, nu har jag haft en sådan period igen och har nu ätit 2 st Klarin Perfekt varje dag (morgon o kväll) och 2 st Polikosanol på kvällen. Denna perioden har jag tagit denna dos i 3 veckor innan jag tycker att det ordnade upp sig något så när. Nu undrar jag om det gör något om jag fortsätter med denna dos? Jag är väldigt rädd att krokseendet helt plötsligt är tillbaka igen, för det är så fruktansvärt deprimerande. Mina vänner tycker jag är tokigt som inte går till doktorn men det enda de kan erbjuda är sprutor och laser och det vill jag inte.

Ninnie

Önskar härmed en riktigt God Jul och ett stort tack för fungerande och bra produkter. T.o.m sonen äter Klarin Perfekt för sin inflammation i handleden utan att knota.

Kristina H

Använder topinulin diabetes för närv. men inte alls lika bra för min IBS så nu vill jag ha tillbaka Topinulin aktiv igen. ska äta båda växelvis för att pröva. vet ju hur bra magen mådde med T. aktiv så dit ska jag igen!!!

Birgitta M

Hej! Jag har använt topinulin aktiv i flera mån. Otroligt bra resultat för mina tjocktarmsproblem med tarmfickor. Kilona har också rasat. Måste jag göra uppehåll 1-2veckor mellan kurerna? Vill nu också börja med Klarin Perfekt. Är så glad för att jag hittade Er och att det fungerar för mig! Stort TACK.

Inger N

Polikosanol Jag rekommenderar verkligen detta preparat då jag ätit Simvastatin, Pravastatin, och Lipitor men med jobbiga biverkningar av samtliga preparat som t.ex. hugg i fötterna och stela leder...kunde knappt gå ibland när jag åt Lipitor.. När jag slutade med dessa giftpreparat så efter ett tag blev jag av med biverkningarna och jag såg av en händelse talas om Polikosanol som jag nu äter och mår jättebra och dessa besvär i fötter och leder har försvunnit. Synd att inte läkare rekommenderar detta Polikosanol när patienter får biverkningar av statinerna..Men så är det ju i Sverige att man motarbetar naturmediciner, men så är det inte i Tyskland och andra länder. Hälsningar från nöjd kund från Norrland

Rebecca

Fick tips om topulin om man har magproblem och måste säga att det är det enda som fungerat för mig så är supernöjd. Har dock klarat mig utan i ett par månader nu så har ett lager hemma, kommer garanterat återkomma i framtiden.

Patrik Nilsson

Jag har tagit två kurer av Topinulin aktiv för min IBS och båda gångerna har det funkat så otroligt bra! Jag har kunnat ätit vad som helst utan att få problem under kurens gång! Så fort jag slutat med kuren så tar det någon dag så är jag tillbaka på ruta ett känns det som. Jag måste springa på toaletten efter måltider osv. Min fråga är då om man kan äta topinulin konstant, utan uppehåll eller om det kan påverka någonting i mig i längden. Jag vill ju att även resten av kroppen ska fortsätta må bra. För som jag ser det nu så äter jag gärna 4 tabletter per dag tills jag blir 90 år. Att vara ungdom och ha IBS är ingen bra kombination. Tack för topinulin och din tid, när jag tar topinulin behöver jag aldrig tänka på eventuella anfall min mage delar ut.

Christoffer

Hej , Topinulin fick ordning på min mage som strulat mer eller mindre hela mitt vuxna liv! Jag gick på ca.3 veckor med fyra tabletter/dag, från "öppen kran" kontra "betong" mage till en helt normal!! Dock behöver jag nu bara två tabletter dagligen för att underhålla. Helt kanon med andra ord!! Jag är jättenöjd! Eftersom jag går ner till två tabletter dagligen har jag nu ett lager av burkar. Jag har försökt att sluta helt men då tar det bara någon vecka innan problemen är tillbaka. Tack . Jessica Perfekt igen! Trodde verkligen jag skulle klara mig utan Klarin i någon form, men dom gör verkligen underverk för ögonen! Utan Klarin perfekt blir det jobbigare för ögonen framför datorn. Så nog fungerar dom allt.

Tove-Lia

Tack för ett trevligt samtal och framförallt för de värdefulla råden om hur man tar hand om ögonen när man sitter vid datorn hela dagarna - ska verkligen tänka på det! Här har du min e-postadress, så det är bara att du hör av dig om du har några frågor. Trevlig kväll!

Lillemor

Klarin Perfekt, de krokiga linjerna blev raka redan efter den första burken, använde tidigare på rekommendation av doktor Lazlo Fekete Strix Forte + extra E-vitamin utan framgång. Jag är fortfarande helt förundrad varje dag att mitt öga blev så bra med dessa kapslar. Behöver jag något extra tillägg till Perfekt ?

Sophia A

Vill bara berätta att min beställning kom suveränt snabbt, tack! Har nu ätit dem i några dagar och är helt förundrad över effekten. Har aldrig varit med om maken. Jag mår fantastiskt!!.Jag är pigg som en mört, och är helt fri från sötsug, och jag känner mig mentalt påverkad också, lite hög och lycklig på ett sätt som jag nästan bara kan jämföra med någon sorts antidepressiv effekt. Helt otroligt. Det känns som om jag fått tillbaka en massa ork, glädje och energi. Men den mentala styrka jag upplever fattar jag nästan inte. Men det är klart, jag får en enorm kick av att känna att jag har mina matvanor i balans har kontroll över vad jag äter. Och min hy håller på att bli jättefin. Jag är jättetacksam. Jag vill nu ha ett abonnemang på både Klarin perfekt och Topinulin Aktiv. Topinulin aktiv, så som jag mår när jag tar dem vill jag alltid må. Och jag har redan gått ned ett kilo trots att jag varit på resande fot under veckan och avslutat dagarna med stora middagar, något som annars garanterat hade fått mig att öka ytterligare istället.

Kristina

Nu har jag ätit 2 burkar Topinulin aktiv och samtidigt Klarin perfekt. Jag har inte mått så här bra på flera år. Eftersom jag har fått energin tillbaka så äter jag bättre och har fått tillbaka lustan att äta, laga bättre mat till mo med bakat. Jag har inte heller haft några av mina sockerfall när jag slarvat med maten på jobbet. Jag har kommit ur den onda cirkeln jag beskrev för dig. Minnet har förbättrats och jag upplever ett stabilt lugn i kroppen istället för den stress jag hade tidigare i huvudet. Kan du hjälpa mig hur jag ska gå vidare nu, har bara några kvar av Klarin perfekt och Topinulin aktiv är slut. Tusen tack, jag har fått livet tillbaka.

Sophia A

Kan nu berätta att jag tagit Topinulin aktiv och Klarin Perfekt under hela grav är nu i graviditetsvecka 30 och mår fantastiskt väl. Har bara gått upp det som babyn vägen, c a 4 kg vid det här laget. Alla värden är på topp hos barnmorskan. Har inte haft något matsug, bara velat ha nyttig mat, men även när jag ätit onyttigheter är det som om kroppen inte samlat på sig det. Är helnöjd!

Rolf E

Vill önska dig en trevlig helg. Måste få tala om för dig att Klarin Perfekt har gett mig ett nytt liv. Ett varmt tack för att du har lanserat Klarin Perfekt hit till Sverige.

Gunvi L

Beställer härmed Topinulin aktiv för 2 månader, har haft problemmage i mer 20 år. Känns som om det här verkligen hjälper och önskar att det hade funnits tidigare i mittliv. Har dessutom märkt att det tar ner vikten också och får därför extra plus för det.

Venke H

Verkar verkligen som det fungerar, har gått ned ett par kilo m lite arbete. Sedan råkade jag inte vara så duktig med vad jag åt och vågade knappt ställa mig på vågen igen. Hör och häpna jag hade gått ned ett kilo ändå. Så nu har jag gått ned 5,6 kg i vår/sommar och 17 kg de senaste ett och ett halva åren fantastiskt. Tack för hjälpen!

L. Gustafsson - Arvika

Jag skulle vilja beställa en ny kur med Topinulin aktiv. Jag har haft besvär från min mage i ett par års tid, efter en kur med dessa tabletter har jag nästan helt kunnat avstå från att äta omeprazol. Jag är verkligen mycket nöjd.
Import, distribution - försäljning - nätbutik - www.aktivsyn.se

Offerter till företags personal, terapeuter, vårdhem m.fl. info@aktivsyn.se

AKTIV SYN, sv. försäljnings AB

infolinje: 0735 - 57 91 75
Fredriksgatan 3, 247 61 Veberöd

www.aktivsyn.se vat / org.nr. 556836 - 7329